Luchtreinigers

In elke ruimte zweven minuscule deeltjes die vervelende klachten, zoals geïrriteerde luchtwegen en tranende ogen, kunnen veroorzaken. T.I.B. Bram Rijsdijk BV levert elektrostatische luchtreinigers die deze vervuiling (bijvoorbeeld tabaksrook) effectief en gebruiksvriendelijk uit de lucht halen. Niet voor niets wordt T.I.B. Bram Rijsdijk BV zeer gewaardeerd in ziekenhuizen, bedrijfskantines, horecagelegenheden, sportscholen etcetera. T.I.B. Bram Rijsdijk BV levert een complete range van modellen met diverse capaciteiten en heeft daarmee voor ieder probleem een passende oplossing.

Binnenluchtvervuiling
De binnenlucht kan vaak sterker vervuild zijn dan de buitenlucht. De gevolgen hiervan kunnen zicht uiten in hoofdpijn, irritaties aan de luchtwegen en concentratiestoornissen van degenen die zich in de vervuilde ruimtes beginnen.

Roken op het werk
U kunt die vervelende discussies over het roken vast wel. Het probleem van roken en meeroken komt in vrijwel elk bedrijf voor. Als de lucht door tabaksrook is verontreinigd, kan dat tot allerlei klachten leiden, zowel bij het personeel als bij de bezoekers.
Voor al dit soort problemen heeft T.I.B. Bram Rijsdijk BV
een oplossing op maat.